Processmaskiner

Kundanpassade specialmaskiner – din nyckel till processutveckling. Vi representerar världsledande maskintillverkare och arbetar med processer som hanterar känsliga, farliga eller dyrbara media. I nära samarbete med dig och våra tillverkare tar vi fram lönsamma, effektiva och säkra lösningar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta nya lösningar som utvecklar din process.

Pulvervätning och dispergering.

Ystral GmbH har vidareutvecklat rotor/statortekniken och med Conti-Tds (continous transport dissolving system) som även suger in pulver i vätska Canada pharmacy kan du uppnå följande processfördelar:

  • Direkt och fullständig dispergering av pulver i vätskeflödet.
  • Pulverhanteringen kan inneslutas för dammfri miljö.
  • Lyft- och dammfri hantering säckar minimeras.

.

Ystral Conti-Tds för effektiv pulvervätning »

Genom Bergius kan du få tillgång till fler dispergeringsteknologier jämte Ystrals. Ur sortimentet kan vi välja allt mellan mindre dispergatorer för någon kubikmeter juicepulpa till kraftiga maskiner för ex vis 200 m3/h lignindispergering.

Homogenisering

Microfluidics tillverkar ett avancerat maskinsortiment för mikronisering, homogenisering, cellsönderdelning (bakterier) och mikroinkapsling (liposomer). Via oss erbjuds du nu möjlighet att processa nano- och mikroemulsioner resp. dispersioner. Microfluidics är sedan lång tid en väletablerad och känd leverantör till ex. vis läkemedels-, bioteknisk- och finkemiskindustri.

Pulverraffinering

Winkworth Machinery – knådningsmaskiner »
Winkworth Machinery tillverkar knådnings- och blandningsmaskiner och har lång erfarenhet av olika material. Maskinerna kännetecknas av hög kvalitet och robust utförande och klarar höga belastningar. Winkworth Machinery erbjuder även maskiner för testkörningar. Winkworth Machinery är som bäst när du har höga krav eller är i behov av speciallösningar

Kvarnar och malningsteknik »
Masuko och Pallmanns program inom malning och beredningsteknik är mycket omfattande med mer än 750 maskinmodeller. Här hittar du allt från kryomalningsanläggningar till plastagglomeratorer för återvinning av t ex termoplaster.

Winkworth – maskiner för att blanda pulver, granuler och ickeflytande material »
Ett omfattande program av knådare, skruv- och konblandare för intensiva eller skonsamma uppgifter. Typiska områden är blandning av hårdmetallpulver med bindemedel, tuggummimassa, silikongummi, marsipan och dyl.

Vätske- och partikelseparation

Mahle Industrial filters / Amafilter »
Amafilter är en av världens mest kända tillverkare av tryckfilter. Man tillverkar lövfilter, backspolningsbara stavfilter samt pås- och patronfilter. Amafilter har även en egen avdelning fär membranfiltrering.

Ladda gärna hem vår broschyr »